ANALIZA WEBSITE

Nu este suficient doar sa ai un site.

ANALIZA TEHNICA SITE

Analiza website si analiza continut site pentru incarcare rapida si indexare rapida

Analiza tehnica site prin indentificarea problemelor si metodelor de incarcare rapida a site-ului

Incarcarea rapida a paginilor din site conduc la vizibilitatea crescuta de motoarele google

Analizam structura site-ului, marimea elementelor media si functionarea corecta a paginilor

De ce ai nevoie de o analiza pentru structura site-ului?

Pentru o buna incarcare a paginilor site-ului, acesta are nevoie de o analiza site. Analiza site ne prenzinta problemele si erorile legate de paginile acestuia si continutul acestuia. Din analiza continut site observam care imagini au nevoie de optimizare si ingreuneaza timpul de asteptare la incarcare. Observam si analizam marimea paginilor si functionarea corecta a butoanelor si a tuturor elementelor ce interactioneaza cu vizitatorii.
In analiza site sunt prezentate structura site-ului, functionalitatea server-ului, analiza erorilor de navigare, analiza hosting si robots.txt.
Analiza site este foarte importanta deoarece dupa idenficiarea erorilor urmeaza rezolvarea acestora. Erorile site-ului au un impact negativ asupra acestuia si asupra promovarii ingreunate in motoarele de cautare google. Nu doar in motoarele de cautare vei avea un avantaj, ci si fata de vizitatorii site-ului tau, site in care toate elementele vor fi functionale si timpul de incarcare functioneaza in parametrii normali.
Echipa LemOnline iti analizeaza site-ul cu ajutorul programelor speciale, iti prezinta problemele acestuia si iti propune metode de rezolvare.

Avantaje analiza site

Analiza site are un rol foarte important ce genereaza o multime de avantaje.

Rezolvarea erorilor site-ului conduce pe de o parte, la indexarea rapida, si pe de alta parte, satisfactia vizitatorului multumit de accesibilitatea site-ului.

Identificare erori site

Analiza site identifica problemele ce dauneaza site-ului tau, afisarea corecta, viteza de incarcare si indexare site

Rezolvare erori site

Analiza site ne ajuta sa gasim solutii de rezolvare a erorilor site-ului, pentru o buna incarcare si functionare a acestuia

Incarcare rapida site

Rezolvarea problemelor ce ingreuneaza incarcarea site-ului, conduc la vizitator multumit de timpul de asteptare

Crestere vizibilitate site

Dupa analiza site, identificarea eororilor si rezolvarea acestora, site-ul web creste in vizibilitatea motoarelor de cautare

site web

Functionare corecta pagini

Vizitatorii site-ului web vor un site functional, unde pot sa gaseasca orice pagina sau informatie necesara functionala

Optimizare continut site

Analiza site ne ajuta sa identificam ce continut nu este suficient si care sunt imaginile ce au nevoie de optimizare

Probleme intalnite in analiza site

Analiza site completa

Una din problemele ce conduc la incarcarea site-ului cu timp de asteptare indelungat este datorata imaginilor. Verificam imaginile paginilor web, dimensiunea acestora si denumirea alternativa

Una din problemele esentiale in indexare site este cauzata de structura si lungimea paginilor si de prezenta cuvintelor cheie in contunut. Generam o analiza SEO a site-ului si ajutam la evidentierea cuvintelor cheie

Cateva probleme ce pot avea un impact asupra securitatii site-ului web, sunt legate de certificatul SSL si modulele instalate. In analiza site indentificam si propunem metode de rezolvare a problemelor de securitate

Analiza tehnica site - structura generala

Echipa LemnOnline te ajuta in procesul de analiza site. Cautam si identificam toate problemele ce conduc la ingreunarea indexarii si a incarcarii site-ului.

Identificam viteaza de incarcare a paginilor, functionalitatea link-urilor, a butoanelor de contact si design-ul responsive. Imagineaza-ti un site ce are un timp mare de incarcare si butoane a carora link-uri nu functioneaza sau sunt gresite. Toate conduc la scaderea vanzarilor din online.

Structura si organizarea site-ului conduc la comunicarea corecta cu vizitatorii tai. Site-ul web trebuie sa fie de incredere si securizat.

Analiza noastra este bazata pe structura site-ului si a tuturor componentelor paginilor. Paginile site-ului trebuie sa aiba un continut corect si o viteza de incarcare normala.

Analiza website - continut site

Analizam textul si imaginile site-ului tau web. Textul trebuie sa aiba o diumensiune potrivita si sa aiba in structura alocate cuvintele cheie potrivite, pozitionate corect. Imaginile site-ului au un rol important in site. Nu doar pentru grafica atractiva, ci si pentru incarcarea site-ului si indexare. Ca imaginile sa conduca la o incarcare corecta a paginilor, trebuie sa fie optimizate cu dimensiunea corecta. Pentru ajutarea indexarii paginilor, imaginile trebuie sa aiba titlul relevant continutului, text alternativ si descriere. In adaugarea acestora se tine cont de cuvintele cheie de interes.

Prin analiza site identificam problemele legate de continutul paginilor site-ului web, apoi propunem si punem in practica metodele de rezolvare in scopul imbunatatirii continutului site-ului.

Analiza site SEO

Analiza SEO a site-ului se realizeaza prin analiza website. Tehnica de rezolvare a problemelor site-ului generate de partea SEO, conduc la ingreunarea indexarii site-ului.

Iti doresti ca site-ul tau sa ajunga printre primele pozitii google? Iti punem la dispozitie un plan dupa generarea analizizei site-ului si identificare probleme SEO. Luam in calcul numarul extresilor cheie, punerea in evidenta in continutul de text, dimensiunea cuvintelor cheie si distribuirea acestora.

Analiza website-ulu pentru partea SEO este un factor important ce conduce la imbunatatirea site-ului si vizibilitatea crescuta. Atunci cand site-ul tau are probleme in continut si SEO, analiza website pe care ti-o intocmim este cea mai buna solutie in indentificarea cauzei si propunerea solutiei de rezolvare.

Nu este suficient doar sa ai un site. Ca site-ul sa iti genereze clienti trebui sa fie gasit de vizitatori. Punem accent pe importanta metodelor de intocmire SEO site, pentru indeplinirea obiectivelor tale.

Home-3-Testimonial-Quote-Icon

Nu te teme ca mergi incet, teme-te daca stai pe loc – Proverb chinezesc

Suna acum!
Open chat
W'app
<- Selecteaza un serviciu din Meniu
Suna acum!
Open chat
W'app
<- Selecteaza un serviciu din Meniu