Iata ca avem un nou proiect pe care dorim sa il crestem in motoarele de cautare. Este vorba despre site-ul www.expertiza-mlpat-apartament.ro ce ofera evident: servicii de expertiza mlpat apartament in Bucuresti sau alt oras din Romania.

Ce sunt expertizele mlpat?

Daca facem un sondaj, probabil doar cei care s-au lovit de asa ceva pot spune ce inseamna o expertiza mlpat. Pe scurt, pentru ca mai multe veti gasi la ei pe site, expertizele mlpat sunt niste rapoarte tehnice autorizate ce concluzioneaza daca modificarile aduse unui aprtament (care nu sunt prezente in cadastru) afecteaza structura de rezistenta a blocului. Mai pe scurt de atat si pe romaneste, daca ai daramat un perete de capul tau si banca vrea sa gireze pentru apartamentul tau, aceasta se asigura ca nu o sa cada tavanul sau ca o sa se darame bunul respectiv.

Ce urmarim pe termen mediu / lung

Ne intereseaza foarte mult sa crestem in pozitiile organice si sa ajungem pe prima pagina pe mai multe grupuri de cuvinte cheie. Ne intereseaza sa formam o comunitate si sa ajungem un reper important pentru cei care au nevoie de expertize mlpat in Bucuresti sau alt oras din tara.

Vom reveni peste cateva lungi cu statistici si update despre proiect.

Daca aveti nevoie de servicii de promovare website, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.