Promovare-Website.ro

creare site de prezentare

Creare site de prezentare

Site-ul web reprezinta o sursa online de incredere. 
Stiai ca structura si organizarea site-ului comunica utilizatorului garantia pentru produsele sau serviciilor tale?

De ce sa aiba afacerea ta un site web?

Site-uri web Optimizate

Creare site-uri cu capacitatea de a-si adapta continutul paginilor web in functie de rezolutia ecranului, fara degradari de design, pentru a le oferi clientilor tai o experienta excelenta de navigare pe site-ul tau. 

Realizam site-uri optimizate si pentru versiunea mobila. Clientul tau poate sa vada de pe orice dispozitiv informatiile necesare despre afacerea ta si poate sa te contacteze cu usurinta.

O afacere depasita de tehnologie, se indreapta incet si sigur catre faliment.

0 %
Design responsive

Creare site-uri profesionale cu 90% scor garantat pentru viteza pe Google Pagespeed

Viteza optima de incarcare

La finalizarea site-ului iti transmitem un raport cu viteza de incarcare a site-ului tau pe varianta mobil si computer. Garantam 90% performanta.

Interactiv pentru clientul tau

Putem implementa pe site-ul tau: chat cu clientii, buton de whatsapp, formular de contact, butoane social media, promotii, tematica de sezon.

Site web optimizat pe mobil

Mai mult de jumate din clientii afacerii tale folosesc varianta de mobil atunci cand fac o achizitie. Avem grija ca site-ul tau sa fie optimizat pe mobil.

Informatii si date securizate

Securitatea online este cel mai important factor. Iti securizam site-ul web pentru a proteja datele si informatiile clientilor ce-l acceseaza.

Platforme pentru creare site-uri

Plaformele in care noi lucram pentru a realizate site-uri web de prezentare, este WordPress. Pentru o incarcare mai rapida a site-urilor recomandam platforma AMP. Aceasta platforma este recomandata pentru companiile ce au categorii de produse sau servicii multe. Cu Joomla se pot face site-uri si aplicatii mobile complexe. Putem folosi oricare din platformele de mai jos. Iti vom recomanda platforma in functie de marimea companiei si numarul serviciilor.

realizare site wordpress
realizare site cu amp
realizare site joomla

Copywriting – Cream materiale de promovare tip texte si poze, care vor motiva clientii sa realizeze o actiune care conduce catre achizitia serviciilor afacerii tale.

Content Writing – Cream texte pentru paginile website-ului afacerii tale (pagina despre noi, pagina de serviciu, pagina de acasa).

Pachete

Pachetele de mai jos sunt disponibile pentru creare site in WordPress. In cazul in care doriti in alta tehnologie, ne puteti trimite o cerere pe email. 

Pachet START

Tot ce ai nevoie pentru a-ti face cunoscuta prezenta online.

2.000 lei

Plus multe alte functii pe care va invitam sa le explorati accesand pachetul ↓

Cel mai frecvent ales

Pachet BUSINESS

Un pachet dedicat firmelor mici si mijlocii, ce contine numeroase functii moderne.

3.000 lei

Plus multe alte functii pe care va invitam sa le explorati accesand pachetul ↓

Pachet PREMIUM

Adauga in plus un design personalizat si functii noi. Ideal pentru companii mari.

5.000 lei

Cauti o agentie pentru creare site-uri ?

Nu ezita sa ne contactezi online sau telefonic la numarul de mai jos

Suportul nostru

Dupa ce iti finalizam site-ul web vei primi manualul nostru cu instructiuni de modificare a continutului. Vei vedea pas cu pas procedura de modificare a textelor din cadrul site-ului si inlocuirea fotografiilor.

In plus, ne poti urmari pe Facebook daca vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre sau pe pagina de Blog daca vrei sa afli articole utile pentru promovarea website-ului.