CREARE WEBSITE

Incepe o afacere si reda o poveste. Creeaza un site si fa povestea cunoscuta

WEBSITE

Creare website – Site de prezentare, Magazin Online sau Portal de Anunturi?

Fa-ti produsele sau serviciile cunoscute, fa-ti afacerea cunoscuta si prezinta-le clientilor tai informatii utile despre tine, despre afacerea ta si unde te gasesc

Vinde-ti produsele cu ajutorul unui magazin online, ofera-le posibilitatea sa achizitioneze direct din magazin online si efectueze plata online

Ofera-le posibilitatea clientilor sa gaseasca anunturi specifice domeniunui de activitate, toate anunturile intr-un singur loc

De ce ai nevoie de noi pentru creare site web?

Pentru ca a comunica online prin intermediul unui website genereaza alte beneficii la un nivel greu de obtinut decat cele generate de magazinul fizic, iar echipa noastra stie sa iti puna in evidenta afacerea in online si sa te diferentiezi.

Rezultatele favorabile intreprinderii unei afaceri in online vin prin intermediul serviciulului de creare site web, rezultate eficiente pe termen lung care ajuta la dezvoltarea unui business.

Cand lucram pentru clientii Lemonline, echipa se asigura ca serviciul de creare site web este cel mai optim rezultat in vederea structurii organizatorice a site-ului, pentru o experienta placuta a utilizatorilor, ce are impact numai dupa cateva minute petrecute cu paginile site-ului tau.

Avantaje creare site web

In mediul de afaceri actual, crearea unui site acopera o dubla necesitate.

Pe de o parte, necesitatea vizibilitatatii afacerii intreprinse, si pe de alta parte, satisfactia
clientulului multumit de accesibilitatea non-stop a produselor/serviciilor in online.

creare website design

Design personalizat

Website unic si personalizat in functie de domeniul de activitate

Services-2-Web-Development-Icon

Cresterea vanzarilor

Vizibilitate si in Online, acolo unde suntem prezenti toti. Vinde si in Online.

Services-2-SEO-Marketing-Icon

Avantaj competitiv

Fii cu un pas inaintea competiei tale! Dezvolta-ti afacerea in Online

Services-2-UI-UX-Design-Icon

Interactiune si Comunicare

Comunici frecvent cu potentialii clienti, prin intermediul website-ului

Services-2-Print-Design-Icon

Grafica si Design personalizat

Lucreaza la Brand-ul si imaginea afacerii tale. Fa-te remarcat.

Services-2-Photography-Icon

Continut personalizat

Personalizeaza-ti continutul site-ului prin prezentarea beneficiilor si garantiilor

Platforme pentru realizare site web

Site de prezentare, Magazin Online sau Portal de Anunturi?

Platformele pentru site-urile de prezentare in care putem lucra sunt AMP si WordPress

Platformele pentru magazin online: WordPress, Prestashop, OpenCart, Jovila, Shopify

Platformele pentru site-urile de prezentare in care putem lucra sunt AMP si WordPress

Creare website - Magazin online

Echipa Lemnonline te ajuta in procesul de creare website. Ne punem punem in ipostaza cumparatorului pentru a intelege si a cunoaste motivatiile tehnice care stau la baza deciziei de cumparare din mediul online a utilizatorilor.

Stiai ca structura si organizarea site-ului comunica utilizatorului garantia pentru produsele sau serviciilor tale. Site-ul web reprezinta o sursa online de incredere. Prin urmare, la serviciul de website –¬†magazine online, echipa se asigura ca cele mai relevante informatii si elemente tehnice sunt distribuite cat mai vizibil pe pagina, de la descrieri comerciale si tehnice, preturi, modalitate de plata, contact, garantie, pana la termeni de livrare si conditii, chat
pentru mesagerie si casute pentru feedback.

Creare site de prezentare

Pentru a aprecia calitatea, increderea si siguranta unui site, cumparatorii sunt interesati sa cunoasca atat produsele, cat si informatiile generale si relevante despre distribuitor si comercializare. Ca urmare, prin serviciul de creare website prezentare putem comunica vizitatorilor activitatea si identitatea afacerii tale in online, prin pachetul complet.

Vizitatorul intuieste de la prima interactiune unde gaseste plasat meniul pentru a cauta informatiile pe care le solicita.
Lemonline se asigura ca site-ul de prezentare are o structura practica si organizata, deoarece lipsa acestora ar ingreuna activitatea facila de navigare si ar genera dezinteresul utilizatorilor, ca urmare a unei experiente neplacute. Echipa creaza un site atractiv din punct de vedere vizual, accesibil de parcus, cu accent pe vizibilitatea panoului pentru meniul de navigare si a celor mai importante date.

Creare website - Portal de anunuturi sau Portal de stiri

Serviciul de creare site prin portal de anunturi foarte eficient pentru afacerea ta si interactiv pentru utilizator. Site-ul web cu portaluri de anunturi permite interactiunea vizitatorului cu anunturile administratorului si/sau posibilitatea adaugarii propriilor anunuturi de catre ei, cu aplicarea optionala a unei taxe la postare, moderarea si verificarea acetora in prealabil.
De exemplu, pentru o agentie imobiliara, dublul avantaj il constituie pe de o parte, vizibilitatea ofertelor din portofoliu, si pe de alta parte, atragerea si castigarea mai multor clienti dispusi la randul lor sa vanda prin adaugarea anunturilor si promovarea pe site-ul tau.

Prin continut site, frecvent publicat, audienta iti percepe activitatea ca fiind dinamica si energica.
Pagina articolelor de blog a unui site e citita de vizitatori ce iti pot deveni clienti carora le poti oferi informatie utila gratuita in semn de devotement. De aceea, pagina trebuie frecvent imbogatita cu continut site ce te poate ajuta in pozitionarea primelor pagini in
google (datorita subiectului abordat) sau iti poate fideliza clientii.

Home-3-Testimonial-Quote-Icon

Stiati ca…

Primul website a fost creat in anul 1990, pe data de 20 decembrie de catre Tin Berners?

Suna acum!
Open chat
W'app
<- Selecteaza un serviciu din Meniu
Suna acum!
Open chat
W'app
<- Selecteaza un serviciu din Meniu