Esti din Bucuresti si vrei sa construiesti o casa?

Housely proiectare case

Cand vine vorba de constructia unei case, proiectantul are un rol foarte important. El poate sa aduca un plus de valoare si sa te corecteze atunci cand ai idei gresite sau nu stii exact ce te poate costa neatentia la detalii. Un proiectant trebuie sa tina cont de toate detaliile pentru a-ti realiza o casa “sanatoasa” si rezistenta in timp. Un proiectant ales gresit te poate costa enorm, mai ales ca in ultima perioada materialele de constructie s-au tot scumpit. Exista numeroase firme care se ocupa cu proiectare case in Bucuresti, insa noi va recomandam astazi Housely datorita seriozitatii de care au dat dovada in ultimii ani si de timpii rapizi de executare.

Housely este concentrate pe 2 tipuri de servicii

  1. Poti cumpara un proiect deja realizat pentru alt client. Te costa mai putin si daca gasesti in portofoliu ceva care sa se potriveasca pe stilul tau, atunci poti spune ca ai facut o alegere buna.
  2. Proiectare case personalizate. Le spui cum doresti sa arate casa, compartimentarea, etaje etc, iar cei de la Housely creioneaza casa visurilor tale. De cele mai multe ori clientii opteaza pentru aceasta varianta, avand in vedere ca fiecare familie are nevoi diferite.

Unde te poate ajuta Housely?

Echipa Housely este prezenta in Constanta, Bucuresti, Slobozia, Harsova sau alte localitati din zona. Ei se pot ocupa si de toate actele / autorizatiile / avizele necesare pentru demararea constructiei. Ce este foarte important, Housely se lauda cu un timp redus de asteptare si cu portofoliu bogat in toata partea de sud-est a Romaniei.

Mare atentie la alegerea proiectului.

Avand in vedere ca si inainte exista problema cu beneficiarii care aleg o constructie mult prea mare si costisitoare fata de posibilitatea financiara, Housely recomanda intotdeauna proiecte mici sau medii pe care ti le poti permite. Nu uita ca in ultimii 2 ani, anumite materiale de constructii si-au dublat pretul, asadar orice spatiu inutil ar fi de evitat. Dar, pentru mai multe informatii si detalii despre cum te pot ajuta, nu ezita sa faci o vizita in orasul lor sau pe site-ul www.housely.ro